Over Findex

Findex Vermogensbeheer (handelsnaam van De Vermogensbeheerders) is  actief sinds 2010. We zijn een groeiend team van experts met een passie voor beleggen. Naast een kantoor in Vught hebben we sinds 2017 ook een vestiging in het centrum van Schaijk om onze klanten te ontvangen. Op deze pagina vindt u meer over ons, ons bedrijf en onze opvattingen.

Onafhankelijk

Findex is een onafhankelijk vermogensbeheerkantoor. De bewaring en administratie van uw beleggingen worden op uw eigen naam verzorgd door een van onze depotbanken. Dankzij deze scheiding van beheer en bewaring geniet u als cliënt van maximale zekerheid en kunnen wij ons volledig toeleggen op het beheer en monitoren van beleggingsportefeuilles.

Onafhankelijk100%

Kwalitatief

Om de kwaliteit en onafhankelijkheid van Findex te blijven waarborgen staan we met onze AFM vergunning als beleggingsonderneming onder constant toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Dit zijn controles op integriteit, deskundigheid, transparantie, financiële zekerheid en zorgplicht. Daarnaast vinden er ook periodieke controles op onze dossiers plaats. Deze zullen uitgevoerd worden door een onafhankelijk compliance kantoor met als doel onze dienstverlening doorlopend te optimaliseren en te blijven voldoen aan veranderende wet- en regelgeving.

Extra zekerheid heeft u door onze actieve registratie bij het Dutch Securities Institute (DSI). Deze instantie werkt, op initiatief van de brancheorganisaties en Euronext Amsterdam, aan het verbeteren van de integriteit en deskundigheid van de aangesloten bedrijven en hun adviseurs in de effectenhandel. Findex is uiteraard ook aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD), dit is een geschilleninstantie waarin alle geschillenregelingen zijn samengevoegd.

Kwaliteit100%

Filosofie & kernwaarden

Omdat u een belangrijke opdracht bij ons neerlegt en ons vertrouwen geeft om hier een goed beheer over te voeren, kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Bij Findex bent u niet één van de 200 relaties van een vermogensbeheerder. Wij hebben aandacht voor u en uw vermogen en daarom bestaan onze portefeuilles uit een beperkt aantal relaties per beheerder.

Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat u zelf actief betrokken blijft bij uw vermogen en kiezen daarom voor een dienstverlening gericht op persoonlijke aandacht. Wij zullen ons actief richting u opstellen, maar waarderen het ook als u zich actief richting ons opstelt.

Transparantie is een belangrijk onderdeel van vermogensbeheer. Transparantie over kosten, transparantie over verwachtingen en transparantie wanneer zaken niet hebben gebracht wat ze zouden moeten brengen.

Aandacht

Aandacht is een belangrijke kernwaarde van ons bedrijf. Alles wat aandacht krijgt, groeit; dat ervaren wij als bedrijf en dit zien we dan ook terug bij de ontwikkeling van de beleggingsportefeuilles. We werken samen met oprechte belangstelling voor u als klant. We zien elkaar en luisteren naar elkaar, dat gaat verder dan kijken en horen. Vanuit betrokkenheid willen we komen tot een goede relatie tussen u en ons.

Passie
Vertrouwen

Wie zijn wij

Wij stellen ons graag even aan u voor

Ralf Visschers
Ralf VisschersVermogensbeheerder / accountmanager
Mijn interesse voor beleggen begon in de zomer van 1998. Met mijn eerste spaargeld kocht ik beleggingsfondsen en volgde ik de financiële markten op de voet. 10 jaar later, met ondertussen een hbo-diploma op zak, kreeg ik de kans om van mijn hobby mijn beroep te maken. De afgelopen 9 jaar heb ik dan ook met veel passie gewerkt als DSI Beleggingsspecialist voor Rabobank. Tijdens deze periode heb ik mijn kennis en ervaring op het gebied van beleggingsdienstverlening verder ontwikkeld waarbij zowel mijn klanten als mijn directe collega’s mij roemden om mijn enthousiasme, mijn passie voor het vak en mijn oprechte aandacht voor de klant. Bij Findex gaan we samen met u op zoek naar de optimale invulling van uw financiële wensen om uw toekomstige vermogensdoelen te realiseren. Naast mijn werk heb ik een brede interesse in sport en maak ik graag (wereld) reizen met mijn vrouw en dochter.
Lennert van Dinther
Lennert van DintherVermogensbeheerder / accountmanager
De dynamiek van de financiële markten boeit mij al ruim 20 jaar. Dit is begonnen in mijn studententijd en heeft zich de jaren daarna verder versterkt. In de afgelopen 14 jaar heb ik bij een grootbank vermogende relaties mogen begeleiden en adviseren bij het kiezen van een beleggingsoplossing. Het leukste hiervan is samen met elkaar kijken en aftasten wat de weg is naar het ‘ doel’ van de klant. Beleggen is niet alleen mijn vak maar ook mijn passie. Ik vind het hierbij zeer interessant om alles wat met de financiële markten te maken heeft te lezen. Binnen het beleggingsteam ben ik mede verantwoordelijk voor de beleggingsvisie. De afgelopen jaren heb ik mijzelf middels cursussen en opleidingen verder bijgeschoold in andere bancaire producten zoals hypotheken en lijfrentes. Daarnaast ben ik als beleggingsspecialist ingeschreven in het register bij DSI. In mijn vrije tijd sport ik graag en houd ik ervan om te reizen en nieuwe steden te ontdekken.
Marcel Berkers
Marcel BerkersFinancieel planner / Accountmanager
De interesse in de financiële dienstverlening is al ontstaan tijdens mijn studie. Het was dan ook niet verrassend dat ik na mijn opleiding Nederlands Recht bij ABN AMRO Bank terecht kwam. Via een intern traineeship werd ik al snel relatie verantwoordelijk voor vermogende ondernemers en particulieren. Na enkele jaren bij ABN AMRO Bank actief geweest te zijn heb ik de overstap gemaakt naar de Rabobank. Bij de Rabobank ben ik me verder gaan verdiepen in het vak van financieel planner. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd en mijn certificering behaald. Mijn enthousiasme, oprechte aandacht voor u als klant en gedrevenheid om een stap extra te zetten zijn kenmerkend voor mijn manier van werken. Ik geef u graag inzicht in uw totale financiële positie om vervolgens samen met u op zoek te gaan naar een optimale invulling van uw financiële wensen. In mijn vrije tijd sport ik graag, ben ik actief als vrijwilliger en ga ik graag met mijn vriendin en twee kinderen op vakantie.
Stefan Heesakkers
Stefan HeesakkersVermogensbeheerder / accountmanager
Eind jaren ’90 werd mijn belangstelling voor beleggen gewekt. Een gedeelte van het geld dat ik met mijn bijbaan verdiende gebruikte ik om in aandelen te investeren. Vanaf dat moment was ik verkocht en ben ik de markt op de voet gaan volgen. Na mijn studie ben ik in 2007 als Beleggingsadviseur bij ABN Amro gestart. In de 12 jaar die volgden ben ik als Beleggingsadviseur bij verschillende Grootbanken werkzaam geweest. In 2019 heb ik de mogelijkheid gekregen om als Associate bij Findex aan te sluiten. Het is mijn passie om mensen te begeleiden in het behalen van hun financiële doelen in het leven. Hiervoor is beleggen vaak de aangewezen oplossing. In mijn vrije tijd ben ik op de tennis- en golfbaan te vinden en stap ik graag op mijn racefiets. Daarnaast besteed ik veel tijd aan mijn vriendin en twee kinderen waarmee we graag op reis gaan.
Lambert Vervoort
Lambert Vervoort Vermogensbeheerder / accountmanager
Lambert heeft meer dan 20 jaar ervaring in beleggen. Begonnen (1995) als handelaar op de agrarische termijnmarkt en daarna (sinds 1997) als beleggingsadviseur bij kleine vermogensbeheerders. In 2004 is Lambert zich gaan richten op het vermogensbeheer. In 2010 heeft hij Post Vermogensbeheer (De Vermogensbeheerders) opgericht. In zijn vrije tijd is Lambert al jaren actief als voorzitter (en speler) bij de voetbalclub.
Germ Post
Germ Post Financieel adviseur / lijfrente specialist
Germ is reeds 40 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Van 1973 tot en met 1987 bij een tweetal grootbanken waarin de laatste jaren in de functie van vestigingsdirecteur. In de periode 1987 tot en met 1993 als Regiomanager bij een grote levensverzekeraar. In 1993 is Germ een eigen kantoor op het gebied van financiële planning, advies levensverzekeringen en pensioenen gestart welke hij in 2013 heeft verkocht. Germ rijdt graag toertochten met zijn motor en stapt regelmatig op zijn racefiets in zijn vrije tijd. Ook sleutelt hij graag aan zijn motor dan wel knapt anderen op.
Koen Haghedooren
Koen HaghedoorenVermogensbeheerder Findex België
Koen begon eind jaren ‘90 met beleggen en is inmiddels 16 jaar professioneel actief in de financiële wereld. Na zijn studies handelswetenschappen is hij gestart bij BNP Paribas Securities Services als corporate actions account manager. Nadien is hij zich gaan richten op private banking als vermogensbeheerder bij BNP Paribas Fortis, Van Lanschot en Degroof Petercam. Zijn specialisatie ligt in het op maat samenstellen van beleggingsportefeuilles. Na een korte periode in Luxemburg is hij sinds eind 2020 als zelfstandig associate aan de slag bij Findex Vermogensbeheer. Vanuit het kantoor in Diegem vlakbij Brussel zal Koen de Belgische afdeling van Findex ontwikkelen. In zijn vrije tijd besteedt Koen veel tijd aan zijn gezin en is hij regelmatig op de golfbaan terug te vinden. Als gediplomeerd sommelier geniet hij graag van een goed glas wijn in aangenaam gezelschap.
Lodewijk van Meel
Lodewijk van Meel Risk & Compliance
Al voor zijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg had de effectenwereld de interesse van Lodewijk. In 1997 startte hij als Market Maker (optiehandelaar) op de Amsterdamse Optiebeurs. Het gemis aan klantcontact heeft Lodewijk doen besluiten om in 2006 de stap naar een grootbank te maken en later naar een vermogensbeheerder. Aldaar gaf Lodewijk beleggingsadvies en beheerde hij de toevertrouwde vermogens van particulieren, kerken, stichtingen, (semi-) overheden en institutionele partijen. Sinds 2014 is Lodewijk directielid bij De Vermogensbeheerders. Lodewijk is in zijn vrij tijd veel in zijn tuin te vinden, bereidt graag mooie gerechten in de keuken en is regelmatig actief bezig als vrijwilliger voor diverse goede doelen/activiteiten.

De bank achter uw vermogen

Findex opereert als onafhankelijk vermogensbeheerkantoor en bewaart dan ook niet uw beleggingsportefeuille. Uw beleggingen staan ten alle tijde op uw naam. Voor de bewaring van uw beleggingsportefeuille hebben we een samenwerking met de volgende depotbanken: BinckBank en De Giro. De administratieve afhandeling van de effectentransacties en de bewaarneming van de effecten worden door hen verzorgd. Via uw eigen Findex klantportaal is het mogelijk uw portefeuille bij betreffende banken op elk door u gewenst moment te bekijken.

BINCKBANK
DE GIRO

Kapelanieplein 15374 BX, Schaijk
U bent ook welkom aan de Dorpsstraat 27 te Vught

  • Email: info@findexvb.nl
  • Telefoon: 0486 - 700215

 

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

maandag tot en met vrijdag
08.30 - 17.30 uur

zaterdag en zondag
gesloten