Rendementen

 
Maatwerkportefeuilles
De naam zegt het al, maatwerkportefeuilles zijn portefeuilles op maat gemaakt met elk een eigen invulling, risico en bijbehorend (historisch) rendement. Voor de maatwerk vermogensbeheerportefeuille publiceren wij bewust geen rendementen op onze website. Wij vinden het veel verstandiger om eerst uw beleggingsdoel en –horizon te bepalen. Daarna kunnen we in gezamenlijk overleg vaststellen welk jaarlijks rendement u gemiddeld nodig hebt om uw doel te bereiken. Vervolgens richten wij een op maat gesneden portefeuille voor u in.
 
Rendement en risico gaan hand in hand
Op het moment dat u over beleggen nadenkt is het voor veel mensen interessant om te weten wat het gemiddelde rendement is. Er zijn nu eenmaal beleggers die bij de keuze van een beleggingsdienstverlening vooral worden geprikkeld door het verwachte te behalen rendement. Natuurlijk gaat het uiteindelijk om het rendement onderaan de streep. Maar, misschien nog belangrijker is de vraag hoeveel risico u daarvoor kunt en wilt lopen. Want rendement en risico zijn nu eenmaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het één kan niet los worden gezien van het ander.
 
Samen een beleggingsdoel bepalen?
Wilt u meer weten over onze werkwijze of gebruik maken van onze gratis second opinion? Of wilt u tijdens een afspraak samen een beleggingsdoel bepalen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Fondsenportefeuille
Naast maatwerkportefeuilles bieden wij, onder de handelsnaam Post Vermogensbeheer, fondsenportefeuilles aan voor beleggers tot €50.000 op basis van execution only. Deze portefeuilles zijn voor alle deelnemers binnen een profiel bij de start gelijk. De netto rendementen van deze portefeuilles geven een indicatie wat u kunt verwachten aan rendement behorend bij een profiel. De meest actuele rendementen kunt u hier bekijken.

Kapelanieplein 15374 BX, Schaijk
U bent ook welkom aan de Dorpsstraat 27 te Vught

  • Email: info@findexvb.nl
  • Telefoon: 0486 - 700215

 

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

maandag tot en met vrijdag
08.30 - 17.30 uur

zaterdag en zondag
gesloten